2 bin 500 kapasiteli spor salonu

2 bin 500 kapasiteli spor salonu inşaatı -Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Acar: -Spor salonunun inşaatı 2013ün Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor


AMASYA (A.A) - Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdin Acar, Spor salonunun inşaatı 2013ün Temmuz ayında tamamlanması planlanıyordedi.
     Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hızır Paşa Mahallesinde yaklaşık 5 bin metrekarelik bir alanda yapımına devam edilen 2 bin 500 kişilik spor salonunun inşaatının hızla ilerlediğini belirtti.
     Söz konusu spor salonunun tamamlanmasının ardından kentte spor alt yapısının gelişmesi için ihtiyaca önemli ölçüde karşılık vereceğini kaydeden Acar, Spor salonunun inşaatı 2013ün Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. Ödenek sıkıntısı yok. Yaklaşık 14 milyon 500 bin liraya tamamlanacak salon, kentte uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak standartlara sahipdedi.
     Acar, diğer yandan kentte, yarı olimpik yüzme havuzu ile sentetik saha yapımıyla ilgili alt yapı çalışmalarının sürdüğünü ihale sürecinde olan projelerin en kısa sürede yapımına başlanacağını belirtti.
     Amasya 12 Haziran Şehir Stadyumunun yenilenmesi için ihale sürecinin tamamlandığını ancak firmayla sözleşme ve yer teslimi sürecinin sürdüğünü aktaran Acar, stadyumun inşaatının hukuki sürecin ardından yenileneceğini söyledi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü / İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 2 bin 500 kapasiteli spor salonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER