2 yaşındaki çocuğun darp edildiği iddiası

2 yaşındaki çocuğun darp edildiği iddiası -Konyada birlikte yaşadığı kadının 2 yaşındaki oğlunu darp ettiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı -Yüzünde ve kulağında morluklar olan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi


KONYA (A.A) - Konyada birlikte yaşadığı kadının 2 yaşındaki oğlunu darp ettiği iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.
     İsmail Çnin, birlikte yaşadığı Fadime Gnin (25) önceki evliliğinden olan oğlu B.Gyi (2) merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesindeki evlerinde dövdüğü öne sürüldü.
     Olaya müdahale etmek isteyen anne Fadime Gyi silahla tehdit ettiği belirtilen İsmail Çnin, küçük çocuğa tokat vurduğu, yüzünde sigara söndürdüğü, başını duvara çarptığı iddia edildi.
     Fadime Gnin yardım istemesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, İsmail Çyi gözaltına aldı.
     Yüzünde ve kulağında morluklar olan çocuğa, kaldırıldığı Konya Numune Hastanesinde darp raporu alındı.
     B.Gnin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
     Birlikte yaşadığı İsmail Çden şikayetçi olan Fadime G, kendisinin de zaman zaman darp edildiğini ama oğlunun gözleri önünde dövülmesinin canını çok acıttığını söyledi.
     İsmail Çnin bir süre önce cezaevinden çıktığını ve sürekli kendisini tehdit ettiğini ileri süren Fadime G, İsmail Ç, oğlumu çok dövdü. Dayak yemeye başlayınca oğlum ağladı. Daha sonra oğlumun babasını arayarak, ağlama seslerini telefonda dinletti. Ben ve oğlumun babasının çabasıyla olay polise intikal etti dedi.
     Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
     (BO-RIF-JM)
<< Önceki Haber 2 yaşındaki çocuğun darp edildiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER