2. Keban Su ve Alabalık Festivali

2. Keban Su ve Alabalık Festivali -Festival için tertip komitesi tarafından toplantı düzenlendi


ELAZIĞ (A.A) - Bu yıl 2.si düzenlenecek olan Keban Su ve Alabalık Festivalinin tertip komitesi, hazırlıkları değerlendirdi.
     Keban Kaymakamı Ahmet Arık, Keban Kaymakamlığı Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 29-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak 2.Keban Su ve Alabalık Festivali ile ilçe turizminin gelişimi için önemli bir adım atılacağını söyledi.
     Keban Barajının artık doğa, su, jet-ski, dragon su oyunları, yüzme, tekne gezileri gibi sporlarla tanınması gerektiğini savunan Arık, Bu gibi organizasyonlarla insanların gelirleri artacak ve yeni iş sahaları açılacak. İlçe nüfusuna ve insanlara faydası olacak festivalimize herkes sahip çıkıyor ve vatandaşlarımızın katkısı büyük. Festivalimiz iyi bir şekilde yapılarak, Keban Barajının yer aldığı kültür havzasını bir araya getirmek hedefimiz olacaktır dedi.
     Keban Belediye Başkanı Hadi Turan ise, kurum olarak bu tür organizasyonları desteklediklerini ve önemsediklerini belirterek, imkanlar ölçüsünde katkı sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.
     Toplantı, festival için yapılan hazırlıkların görüşülmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber 2. Keban Su ve Alabalık Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER