2012 LYSde Servergazi Lisesi öğrencisi Onur

2012 LYSde Servergazi Lisesi öğrencisi Onur Türkiye 2.si oldu


DENİZLİ (A.A) - Özel Servergazi Liseleri Müdürü Recep Ali Yalçın, okulun 2011-2012 öğretim yılı başarılarını Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) Gülşah Onurun elde ettiği Türkiye 2.liği ile taçlandırdığını söyledi.
     Yalçın, öğrencilerle birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, ulusal ve uluslararası yarışmalarda Denizlinin adını Türkiyeye ve dünyaya taşıyan Servergazi Liselerinin LYSde birçok derece elde ettiğini belirtti.
     Öğrencileri Gülşah Onurun Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) Matematik-Fen dalında Türkiye 2.si olduğunu kaydeden Yalçın, Yorucu günlerin ardından mutluluğumuzu taçlandıran güzel günler yaşıyoruz. Okullarımız artan ivmeyle başarı çıtasını sürekli yükselmektedir. Bizler, Türkiyenin geleceğine güçlü ve etkili bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz. Başarı zaten kendiliğinden geliyor. Biz başarıya değil süreçteki devamlılığa ve verimliliğe odaklanıyoruz dedi.
     LYSde Türkiye ikincisi Gülşah Onur da sistemli ve düzenli çalışmaya disiplini de ekleyerek sınavlara hazırlandığını belirterek, Okulumuz ne istediysek yaptı. Hiçbir hizmeti esirgemedi. Bizler aldığımız derecelerle okulumuzu ve öğretmenlerimizi mahcup etmeyerek başarılı olduk. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 2012 LYSde Servergazi Lisesi öğrencisi Onur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER