2012 üretim sezonu mazot, gübre ve

2012 üretim sezonu mazot, gübre ve toprak analizi desteklemesi


BALIKESİR (A.A) - Burhaniyede, 2012 yılı üretim sezonu mazot, kimyevi gübre ve toprak analizi desteklemesi listelerinin, 23 Ocak-2 Şubat arasında askıya çıkarılacağı bildirildi.
     Burhaniye Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dursun Okur, yaptığı yazılı açıklamada, Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) Dahil Olan Çiftçilere Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ gereğince, 2012 üretim sezonu mazot, kimyevi gübre ve toprak analizi desteklemesi listelerinin askıya çıkarılacağını belirtti.
     Askı süresince herhangi bir itiraz olmaz ise kamu aleyhine olan haller hariç, icmallerdeki bilgilerin doğru kabul edileceğini dile getiren Okur, şunları kaydetti:
     Daha sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmaz ve herhangi bir hak doğurmaz. ÇKSye mazot gübre ve toprak analizi desteklemesi ödemesi ile ilgili arazi miktarının eksik girilmesi durumunda, askı süresinde hatanın düzeltilmesi amacıyla başvurusu yapılmayan arazilerin eksik kısmı için mazot, gübre ve toprak analizi destekleme ödemesi yapılmaz. Mazot, gübre ve toprak analizi desteklemesi İcmal 1lerin askıda kalma süresi zarfında maddi hatalara ilişkin olarak yapılan yazılı itirazlar Burhaniye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yapılacaktır. Yapılan itirazlar askı süresi ve bu sürenin bitiminden itibaren 10 gün içinde değerlendirilecek.
    
     Muhabir: Hakan Firik
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber 2012 üretim sezonu mazot, gübre ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER