2012 Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri

2012 Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri -Antalyada 15-18 Kasım tarihlerinde düzenlenecek tanıtım günleri, yöresel ürün üreticilerini akademisyenler ve tüketicilerle buluşturacak


ANTALYA (A.A) - Antalyada 15-18 Kasım tarihlerinde düzenlenecek 2012 Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri, yöresel ürün üreticilerini akademisyenlerle buluşturacak.
     Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenecek tanıtım günleri kapsamında Yöresel Ürünler Sempozyumu ve kültür sanat etkinlikleri düzenlenecek.
     Yabancı uzmanların da katılacağı sempozyumun Koordinatörü Öğretim Görevlisi Mehmet Ali Eroğlu, yaptığı açıklamada, sempozyuma 65 üniversiteden 250 akademisyenin katılacağını ve 160 bildirinin okunacağını söyledi.
     Sempozyumu Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Kültür Sanat Araştırma Uygulama Merkezi ve Ziraat Ajansı tarafından düzenlediğini belirten Eroğlu, yöresel ürünler konusunda çalışma yapan akademisyenlerin sektörle buluşacağını ve bu durumun üreticiler açısından önemli bir fırsat olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 2012 Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER