2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Oyunlar kapsamında yapılan ve yapılması planlanan peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarıyla ilgili toplantı yapıldı


MERSİN (A.A) - Mersin Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alanlar ve İşletmeler Daire Başkanlığı koordinesinde Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar ilçe belediyeleri park ve bahçeler müdürleri, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan ve yapılması planlanan peyzaj ve yeşillendirme çalışmalarıyla ilgili toplantı yaptı.
     Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, oyunlar kapsamında şehre gelecek misafirlerin daha yeşil bir Mersinle karşılaşması için mevcut yeşil alanların bakımı, geliştirilmesi, yeni açılan yollarda yapılacak peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları planlandı.
     Toplantıda ayrıca ilçe belediyeleri ve büyükşehir belediyesi park bahçe müdürlüklerinin malzeme, araç ve gereçlerinin koordinasyon içinde ortak kullanılması kararlaştırıldı.
     Öte yandan Adliye Kavşağındaki ağaçlar sökülerek, oyunların yapılacağı tesislere ulaşmak için açılan yolların orta refüjlerine dikilmeye başlandı. Söz konusu refüjlerin yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarına da gelecek günlerde başlanacak.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER