2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru


MERSİN (A.A) - Mersinde düzenlenecek 2013 Akdeniz Oyunları öncesinde, Akdeniz Belediyesi merkez mahallelerde yol ve kaldırım çalışması başlattı.
     Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, Hamidiye ve Kültür mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
     Yol ve kaldırım çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü ifade eden Türk, "Merkez mahallelerimiz yıllarca hizmet görmemiş. Biz de 20-30 Haziran 2013 tarihleri arasında kentimizde yapılacak olan Akdeniz Oyunları öncesinde sadece bu mahallelerimizin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere meclis üyelerimizin de desteğiyle İller Bankasından bir kredi çıkarttık" diye konuştu.
     Yaklaşan oyunlar öncesinde programı tamamlamak için olağanüstü bir çaba harcadıklarını ifade eden Türk, çalışmaların teknik boyut ve hız bakımından tatmin edici düzeyde olduğunu söyledi.
     Program çerçevesinde, Hamidiye Mahallesinde 17, Kültür Mahallesinde ise 11 sokakta yol ve kaldırım çalışmaları yapılıyor. Ayrıca her iki mahallede de birer sokak boydan boya karo yapılacak. Ekipler, belirlenen program çerçevesinde mahallelerdeki çalışmaları oyunlar öncesinde tamamlamayı hedefliyor.
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER