2013 yılı onlara uğurlu geldi

2013 yılı onlara uğurlu geldi -Erzurumda Akbaba çiftinin 12 yıllık erkek çocuk özlemi, 2013 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen bebekleriyle sona erdi -Anne Arife Akbaba: Bebeğime rüyamda gördüğüm Muhammet ismini koydu


ERZURUM (A.A) - Erzurumda 2013 yılının ilk bebeği Arife (32) ve Kadir Akbaba (39) çiftinin çocuğu olarak dünyaya gelen Muhammet Buğra oldu.
     Ev hanımı Akbaba, Nenehatun Kadın Doğum Hastanesinde yılın ilk dakikalarında 3 kilogram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirerek, yeni yıla mutlu girdi.
     Duygularını paylaşan Akbaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dördüncü bebeğini dünyaya getirdiğini belirterek, yılın ilk bebeğini dünyaya getirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
     Üç kız çocuk annesi olduğunu ifade eden Akbaba, 12 yıldan sonra bir erkek bebeğim dünyaya geldi. Çok mutluyum. 12 yıldır erkek bebeğimiz olsun istiyorduk. Bunun özlemiyle yaşıyorduk ve çok şükür yılbaşında bebeğimiz dünyaya geldi. Biraz beklenen bir bebek oldu. Dördüncü bebeğim dünya geldi dedi.
     Beğenin isminin Muhammet Buğra koyduklarını anlatan Akbaba, Bebeğimin isminin ilginç bir öyküsü var. Ben erkek bebeğimin olmasını çok istiyordum. Rüyamda gördüm ve ismini Muhammet Eren olarak koymuştuk. Ama şimdi Muhammet ismini koyduk, Ereni koymadık. Eren ismini Buğra ile değiştik diye konuştu.
     Bir firmada çalışan baba Kadir Akbaba da 12 yıldır evli olduklarını ifade ederek, Üç kızdan sonra bir erkek çocuğumuz dünyaya geldi. Yılın ilk çocuğu olarak. Mutluyuz. Bebeğimiz saat 00.00da dünyaya geldi diye konuştu.
     Anneanne Hatice Kışan da yeni yılın sağlık mutluluk getirmesi temennisinde bulunarak, torunu olduğu için sevinçli olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber 2013 yılı onlara uğurlu geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER