22 yıldır engelli eşine bakıyor

22 yıldır engelli eşine bakıyor -Osmaniye Belediye Başkanı Tarhan, Kadirli ilçesinde geçirdiği iş kazası sonrası felç olan eşinin 22 yıldır bakımını üstlenen kadını ziyaret etti


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kadirli ilçesinde geçirdiği iş kazası sonrası felç olan eşinin 22 yıldır bakımını üstlenen kadını ziyaret etti.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, geçirdiği iş kazası sonrası 22 yıldan buyana yatağa mahkum kalan Dursun Mehirliyi evinde ziyaret ederek, eşi Hanife Mehirliye çiçek verdi.
     İş kazası sonrası yatağa mahkum eşinin bakımını üstlenen Hanife Mehirlinin örnek bir davranışta bulunduğuna bildiren Tarhan, ailenin mutlu yaşantısının herkese örnek olaması gerektiğini kaydetti.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhanın ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Hanife Mehirli ise son nefesine kadar eşine bakacağını söyledi.
     Dursun Mehirli ise 22 yıldan bu yana hep yanı başında olan eşine dua ettiğini anlatarak, evlerinin ikinci katta olması nedeniyle eşinin bazen kendisini sırtına alarak taşıdığını da kaydetti.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Volkan Kaşık
<< Önceki Haber 22 yıldır engelli eşine bakıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER