23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -AK Parti Kayseri İl Başkanı Dengiz, mesaj yayımladı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, geleceğe bırakılabilecek en güzel mirasın, daha güzel, daha özgür ve daha huzurlu bir Türkiye olduğunu belirtti.
     Dengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm çocukların bayramını kutladı.
     Büyük fedakarlıklarla kurulan ve milli mücadelenin merkezi olan TBMMnin, milletin bağımsızlığının ve bu konudaki kararlılığının en önemli sembolü olduğunu vurgulayan Dengiz, "Türk milleti, hangi şart altında olursa olsun, milli egemenlik üzerinde hiçbir vesayet ve tahakkümün kabul edilmeyeceği bütün dünyaya ilan etmiştir. Bu gün de özgür, bağımsız, birlik ve beraberlik içinde bir Türkiyeyi geleceğe taşımak bizlerin ve çocuklarımızın en önemli görevlerindendir. Türkiyeyi karanlıklardan kurtararak aydınlık gelecekler inşa etmek bizlere düşen önemli bir vazife, genç nesillerimiz ise aydınlıkları sürdürecek birer meşaledir" ifadelerini kullandı.
     Hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin olduğuna dikkat çeken Dengiz, şunları kaydetti:
     "Geleceğe bırakabileceğimiz en güzel miras; daha güzel, daha özgür ve daha huzurlu bir Türkiye olacaktır. Bugün bizlere düşen görev de, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum."
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER