23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu: "TBMM, bugün de milli egemenlik anlayışı içinde, aziz milletimizin taleplerini hayata geçirmektedir"


DÜZCE (A.A) - AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) bugün de milli egemenlik anlayışı içinde aziz milletin taleplerini hayata geçirmeye devam ettiğini bildirdi.
     Kaşıkoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 23 Nisan 1920de kurulan TBMMnin istiklal ve istikbal mücadelesini gönül birliğiyle yapmış aziz millet için dönüm noktası olduğunu vurguladı.
     Milli iradenin dışında ve üstünde hiçbir iradenin, hiçbir gücün tanınmayacağını teyit ettiğini belirten Kaşıkoğlu, "Bu birlik ve beraberlik sayesinde milli mücadelede zafere ulaşılmış, işgal altındaki topraklarımız yeniden özgürlüğüne kavuşmuştur. Milletimizin önünde yepyeni bir ufuk açılmış ve bu sayede yeni bir rota, yeni idealler, yeni hedefler doğmuştur" ifadesini kullandı.
     Kaşıkoğlu, TBMMnin bundan sonra da milletin umut kaynağı olacağına işaret ederek, şunları kaydetti:
     "TBMM, bugün de milli egemenlik anlayışı içinde, aziz milletimizin taleplerini hayata geçirmektedir. Çocuklarımız adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdürecektir. İşte bu nedenle, 23 Nisanın aynı zamanda çocuk bayramı olarak kutlanması da son derece manidardır. Çocuklarımız hepimizin geleceğidir. En büyük arzumuz, çocuklarımıza bugün olduğundan çok daha parlak bir gelecek hazırlayabilmektir.
     Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kıvancını yaşadığımız bugünlerde İnanıyoruz ki bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiyeyi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır."
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER