23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Osmaniye Valisi Cerrah: -"23 Nisan, Büyük Önder Atatürkün çocuklarımıza ve gelecek nesillere verdiği değer ve önemin en önemli göstergesidir"


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, "23 Nisan, Büyük Önder Atatürkün çocuklarımıza ve gelecek nesillere verdiği değer ve önemin en önemli göstergesidir" ifadesini kullandı.
     Cerrah, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM), istiklal mücadelesinin içinde doğduğunu, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün milli mücadelenin en çetin şartlarında dahi TBMMnin demokratik bir zemin olarak muhafazasına büyük önem verdiğini belirtti.
     Türk Milletini bağımsızlığa götüren yolun temel taşını oluşturan TBMMnin kurulduğu tarihin, Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğin teminatı olan çocuklara bayram olarak armağan edildiğini ifade eden Cerrah, şunları kaydetti:
     "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyük Önder Atatürkün çocuklarımıza ve gelecek nesillere verdiği değer ve önemin en önemli göstergesidir. İnanıyorum ki, milletimizin geleceği ve umudu olan çocuklarımız atalarının, bu ülkenin kurulması için verdiği mücadeleyi saygı ile hatırlayacak, vatanımızın bağımsızlığını her şeyden önce tutacak ve ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sağlıklı, başarılı ve mutlu günler diliyorum."
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER