23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Zeybek, mesaj yayınladı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, 23 Nisanın, Türk milleti ve Atatürkün çocuklara verdiği önemin, inancının ve güveninin bir göstergesi olduğunu bildirdi.
     Zeybek, mesajında, milli mücadeleye önderlik eden bir ruh ile 23 Nisan 1920de açılan Meclisin, kurulduğu andan bugüne kadar geçen 93 yıllık süre içinde devletin, cumhuriyetin ve demokrasinin en büyük teminatı olduğunu kaydetti.
     Bugün dünyanın bir çok ülkesinin ekonomik ve siyasi açıdan bir buhran içindeyken, temeli 23 Nisan 1920de atılan Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik ve sosyal açıdan istikrarın sağlanması, huzur ve güven ortamının hakim olması yolunda çok büyük mesafeler kat ettiğini belirten Zeybek, şunları ifade etti:
     "Devletimiz, dünyanın sayılı büyük ekonomileri arasındaki yerini almıştır. 23 Nisan, milletimizin ve Atatürkün çocuklarımıza verdiği önemin, inancının ve güveninin bir göstergesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, sadece dostluk köprülerinin temelleri değil, yaşanabilir bir dünyanın temelleri de güçlendirilmektedir. Meclisimiz bugün de sorumluluk duygusuyla, coşku ve kararlılıkla ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyabilmek için çalışmakta, muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda milletimize hizmet sunmaktadır."
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER