23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Düzce Belediye Başkanı Bayram: -"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bir bayramdır"


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bir bayram olduğunu belirtti.
     Bayram, yaptığı yazılı açıklamada, "Ulusal Egemenlik" ve "Çocuk Bayramı" adı altında iki bayramın bir arada kutlandığı tek ülkenin Türkiye olduğunu vurguladı.
     "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bir bayramdır" ifadesini kullanan Bayram, şunları kaydetti:
     "Bu bayram bir taraftan Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı, egemenliğin ilan edildiği anlamlı gün, diğer taraftan yarının büyükleri, geleceğin garantisi çocuklar için bir şenliktir. Atatürkün Türk çocuklarına armağan ettiği bayram dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının geliştirilmesi ve tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunmak için her yıl düzenleniyor. Çocuklarımızın bayramını kutlar, sevgi ve barışın her zaman daim olmasını temenni ederim."
    
     -23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı-
    
     Öte yandan, Düzcede bir öğrenci "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" etkinlikleri kapsamında temsili belediye başkanı oldu.
     Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayramın koltuğuna oturan Yeni Mahalle Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi İrem Merve Yaşar, okul bahçelerine çocukların yararlanabileceği oyun parkları kurulmasını istedi.
     Kültürel ve sportif tesisler yapılması gerektiğini vurgulayan Yaşar, "Bir şehrin geleceğinin gençler ve çocuklar üzerine kurulması gerektiği unutulmamalıdır" dedi.
     Yaşar, kentte en önemli sorunun ulaşım olduğuna işaret ederek, araç sürücülerinin trafik kurallarına mutlaka uymaları gerektiğini söyledi.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER