23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı


HATAY (A.A) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İskenderunda törenlerle kutlandı.
     İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlunun Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.
     Keleşoğlu, burada yaptığı konuşmada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının her yıl büyük bir coşkuyla kutlandığını belirtti.
     Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen milli iradenin temsil edildiği TBMMnin açılışının 93. yıl dönümü ile Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün yarınların teminatı çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladıklarını ifade eden Keleşoğlu, şunları kaydetti:
     "Büyük Önder Atatürk, çağdaş uygarlık seviyesinin aşılmasında, geleceğimizin teminatı ve milletimizin en değerli varlığı olarak gördüğü çocuklarımıza, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını armağan ederek onlara duyduğu güveni, sevgiyi ve verdiği önemi göstermiştir. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramın sahibi olan çocuklarımızın bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek çalışacaklarına, büyük ve önemli başarılarla aydınlık yarınlarımızın mimarları olacağına inancımız sonsuzdur.
     Etkinlikler kapsamında Şehit Pamir Caddesinden Ulucami Caddesine kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
     Törene İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, oda başkanları, siyasi parti, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER