24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -Malatya Belediye Başkanı Çakır: Biz, özgür haberciliğin, özgür basının her zaman olmasını istiyoruz


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Biz, özgür haberciliğin, özgür basının her zaman olmasını istiyoruz dedi.
     Çakır, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm basın mensuplarının bayramını kutlayarak, özgür bir yayın hayatı diledi.
     Kamu yararını gözeterek, halkın doğru haber alma hak ve özgürlüğünü kullanması konusunda önemli bir görev ifa eden basının, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu belirten Çakır, kamu ile halk arasında bir köprü vazifesi gören, olayları vatandaşlara tarafsız ve hızlı bir şekilde aktaran basının, aynı zamanda bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde de etkili bir araç olduğunu ifade etti.
     Basının aynı zamanda düşünce özgürlüğüne de önemli katkılar sunduğunu ifade eden Çakır, şunları kaydetti:
     Biz, özgür haberciliğin, özgür basının her zaman olmasını istiyoruz. Doğru, tarafsız, hızlı bir basın, ülkemizin, beldemizin ve insanlarımızın gelişimine önemli katkılar sunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımıza ve milletimize hizmet etmek için mesai mefhumu gözetmeksizin, zor şartlar altında Malatyada görev yapan fedakar ve cefakar tüm basın çalışanlarının Basın Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER