24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -SEDAŞ Üst Düzey Yöneticisi Güven: -Ülkelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basının halkı bilgilendirme, eğitme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunmaktadır


SAKARYA (A.A) - Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) Üst Düzey yöneticisi (CEO) Bekir Sami Güven, ülkelerin gelişiminde önemli bir yere sahip olan basının halkı bilgilendirme, eğitme ve kamuoyu oluşturma gibi önemli işlevleri bulunduğunu bildirdi.
     Güven, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyenin gelişimi, halkın bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basının önemli katkısı bulunduğunu kaydetti.
     Güven, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Ülkelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan basının halkı bilgilendirme, eğitme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunmaktadır. Basın dünyasında çalışan ve emek veren gazetecilerin yağmurda, çamurda, sıcakta, soğukta ve zaman zaman ise canını da tehlikeye atarak gerçekleştirdiği özverili çalışmaları sayesinde ülkemizde basın önemli bir konumda bulunmaktadır. Tüm gazetecilerin ve basın mensuplarımızın mesleklerinde uzun yıllar sağlık ve esenlik içinde çalışmalarını diliyor ve bu önemli günü en içten dileklerimle kutluyorum.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER