29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru -Edirne Belediye Başkanı Sedefçi: Cumhuriyet, tüm insanlık için dikkatle üzerinde durulmaya değer büyük ve aynı zamanda örnek bir devrimdir


EDİRNE (A.A) - Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, 29 Ekim 1923te ilan edilen cumhuriyetin, tüm insanlık için dikkatle üzerinde durulmaya değer büyük ve aynı zamanda örnek bir devrim olduğunu belirtti.
     Sedefçi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiye Cumhuriyetinin 89. yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade etti.
     Her zamankinden daha çok sahip çıkılması gereken cumhuriyetin, eşitlik, özgürlük ve çağdaşlık ilkelerini kapsamasının yanı sıra aynı zamanda büyük bir düşüncenin ürünü olduğunu belirten Sedefçi, şunları kaydetti:
     29 Ekim 1923te ilan edilen cumhuriyet, tüm insanlık için dikkatle üzerinde durulmaya değer büyük ve aynı zamanda örnek bir devrimdir. Bu büyük günde cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkü, onun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz. Ülkemizi Atatürkün gösterdiği çağdaşlık yolunda ilerlemesi için birlik ve beraberliğe çağırıyorum.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER