29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -Babaeski Belediye Başkanı Hacı: -Bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, cumhuriyetin bizlere kazandırdığı temel değerlere sıkı sıkıya sarılmalı ve sahip çıkmalıyız


KIRKLARELİ (A.A) - Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, bölünmez bütünlüğe, demokrasiye ve cumhuriyetin Türk milletine kazandırdığı temel değerlere sıkı sıkıya sarılmak gerektiğini bildirdi.
     Hacı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 29 Ekim 1923ün birlik ve beraberliğin pekiştirildiği, milletçe bağımsız yaşama azminin ortaya konulduğu, Türkiye için en önemli gün olduğunu belirtti.
     Türk milletinin anlamlı güne sahip çıkması ve el ele vererek kenetlenmesi gerektiğini ifade eden Hacı, şunları kaydetti:
     Cumhuriyet ile birlikte onurlu birer yurttaş olduğumuzu ve çağdaş yaşamdaki yerimizi aldığımızı hiçbir zaman unutmamalıyız. Bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, cumhuriyetin bizlere kazandırdığı temel değerlere sıkı sıkıya sarılmalı ve sahip çıkmalıyız. Türkiye huzur içinde yaşayan, mutlu ve müreffeh insanlar ülkesi olduğu oranda cumhuriyet gerçek manasına kavuşacaktır. Ülke olarak birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER