29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı


ERZURUM (A.A) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
     Bulutlar, Cumhuriyetin temel dinamiği olan egemenliğin kayıtsız ve şartsız kendinde olan büyük Türk Milletinin birlik ve beraberlik içerisinde son yıllarda büyük bir gelişme ve kalkınma süreci yaşadığını belirtti.
     Türk milletinin en iyi idare sistemi olan Cumhuriyetin, her geçen günden daha güçlü hale geldiğini kaydeden Bulutlar, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Büyük Türk milleti olarak Cumhuriyetin bize gösterdiği ulvi yoldan ilerleyerek, büyük bir azim ve kararlılık içerisinde Gazi Mustafa Kemal Atatürkün gösterdiği müreffeh Avrupa toplumlarını bile geçme yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Demokratik, laik, hukuk ve sosyal devlet sorumluluğu içerisinde her zaman büyük atılımlarla dünyada varlığını hissettiren büyük Türk milleti, Cumhuriyetin kazandırdığı temel değerlerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün en önemli hedef olarak çizdiği müreffeh Avrupa toplumlarını geçme konusunda kararlılığını hiç bir zaman yitirmedi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER