4. Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasının

4. Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasının ardından -Takım halinde Türkiye şampiyonu olan Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu güreş takımı, Orduya döndü -Antrenör Karaman: "Hedefimiz çok daha iyi yerlere gelerek milli takım düzeyinde


ORDU (A.A) - Antalyada düzenlenen 4. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasında takım halinde Türkiye şampiyonu olan Ordu Erkek Yetiştirme Yurdu güreş takımı, Orduya döndü.
     Takım antrenörü Yüksek Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonada istedikleri sonucu aldıklarını belirterek, "Kilolarında 5 birinci, birer ikinci ve üçüncü çıkararak takım halinde şampiyon olduk. Çok çalıştık, hedefimize ulaştık" dedi.
     Başarılarının, geleceğe dönük çalışmalarında kendilerine moral verdiğini vurgulayan Karaman, "Takımımız çok büyük bir mutluluk içerisinde döndü. Hedefimiz çok daha iyi yerlere gelerek milli takım düzeyinde başarı elde etmek. Bu konuda sporcularımıza güveniyoruz" diye konuştu.
     Karaman, şampiyonada sporcularından 69 kiloda Olgun Aydın, 63 kiloda Onur Sarı, 54 kiloda Muharrem Kara, 46 kiloda Öztürk Öztürk ve 42 kiloda Erol Yükselin altın, 50 kiloda Oğuzhan Yılmazın gümüş, 76 kiloda ise Zafer Hazarın bronz madalya kazandığını kaydetti.
     Altın madalya kazanan sporculardan Olgun Aydın, çok mutlu olduğunu belirterek, "Daha fazla çalışarak başarılarıma yenilerini eklemek istiyorum" dedi.
     Onur Sarı ise güreş yapmayı çok sevdiğini, altın madalya kazandığı için gururlu olduğunu ifade etti.
     Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğinde, koruma altında bulunan çocuk ve gençlerin psikososyal gelişim ve sosyalizasyon süreçlerine katkıda bulunmak amacıyla 4-7 Nisanda düzenlenen şampiyonaya, 30 ilden 294 sporcu katılmıştı.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 4. Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonasının Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER