40 yıllık muhtara, Vali Şahinden başarı

40 yıllık muhtara, Vali Şahinden başarı belgesi


GİRESUN (A.A) - Görelenin Şenlik köyünde 40 yıldır muhtarlık yapan Ali Emanet, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi.
     Vali Şahin, makamında yaptığı konuşmada, 1973 yılında muhtar seçilen ve hiç ara vermeden bu göreve devam eden Emaneti kutladı.
     Emanetin, görev yaptığı süre içinde kendi imkanlarıyla köy yollarının betonlanmasında, su probleminin çözülmesinde, köye köprü, menfez ve yeni cami yapılmasında, ayrıca köyde bulunan ilkokulun atıl durumdan çıkartılarak köy konağına dönüştürülmesinde özverili çalışmalarda bulunduğunu vurgulayan Şahin, Bizler de bu anlamda 40 yıldır köyü için çalışan muhtarımızı başarı belgesiyle ödüllendirmek istedik. Muhtarımızın başarılı çalışmalarının devam etmesini dilerim dedi.
     Muhtar Emanet ise, 40 yıldır aralıksız muhtarlık yaparak köylülerine hizmet etmeye çalıştığını belirtti.
     Görev yaptığı süre içinde köylülerin de desteğiyle birçok başarılı iş yaptıklarını ifade eden Emanet, Başarımız göz ardı edilmeyerek sayın Valimiz Dursun Ali Şahin tarafından ödüle layık görüldü. Sayın Valimize bu anlamlı ödülden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da görevde bulunduğu süre içinde aynı kararlılık ve azimle köy ve köylü adına çalışmalarıma devam edeceğim diye konuştu.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 40 yıllık muhtara, Vali Şahinden başarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER