41. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş

41. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışması -Yarışmanın Türkiye finali yarın Elazığda yapılacak


ELAZIĞ (A.A) - Bu yıl 41.si düzenlenecek Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışmasının Türkiye finali yarın Elazığda yapılacak.
     PTT Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kurum olarak ülke insanına layık oldukları hizmetleri sunmanın yanı sıra, personel arasında sosyal dayanışmayı sağlamak ve onlara sportmenlik ruhu kazandırarak, daha sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini amaçladıkları belirtildi.
     Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışmasının 1972 yılından beri yapıldığı ve PTTnin de bu organizasyona 1981 yılından beri katıldığı kaydedilen açıklamada, Bu yıl düzenlenecek olan 41. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Yarışmasının Türkiye finali Elazığda yapılacaktır. Yarışmaya 31 bayan ve 84 erkek olmak üzere 115 yürüyüşçü katılmakta olup bayanlar 5 bin metre, erkekler 10 bin metrede yarışacak denildi.
     Yarışmada dereceye giren bayan ve erkek yürüyüşcülerin Ankarada kampa alınacağı ve yapılacak elemeler sonucunda en iyi 3 bayan ve 5 erkeğin seçilerek milli takımın oluşturulacağı bildirilen açıklamada, bugüne kadar yapılan yarışmalarda Türkiyenin 14 kez birincilik, 12 kez ikincilik ve 11 kez de üçüncülük elde ettiği vurgulandı.
     Yarışmanın, yarın saat 10.00da Valilik önünden başlayacağı duyuruldu.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber 41. Balkan Ülkeleri Posta Dağıtıcıları Yürüyüş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER