5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü

5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü -AK Parti Ordu Milletvekili Ünal:Emanet ettiğimiz çocuklarımızı özveriyle, yoğun fedakarlıklar göstererek şekillendiren ve geleceğe ışık tutan öğretmenlerimizdir


ORDU (A.A) - AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Emanet ettiğimiz çocuklarımızı özveriyle, yoğun fedakarlıklar göstererek şekillendiren ve geleceğe ışık tutan öğretmenlerimizdir dedi.
     Ünal, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, öğretmenlerin önemine işaret etti.
     Öğretmenlerin, verdikleri eğitim ile topluma şekil veren kutsal bir görevin fedakar temsilcileri olduklarını ifade eden Ünal, şunları kaydetti:
     Emanet ettiğimiz çocuklarımızı, özveriyle, yoğun fedakarlıklar göstererek şekillendiren ve geleceğe ışık tutan öğretmenlerimizdir. Bu değerli uğraşın bilgi toplumundaki yeri ve öneminin geçmişle kıyaslanmayacak kadar büyük olduğu, bugün ülkelerin en büyük gücünü, bilgiyi teknolojiye ve değere dönüştüren nitelikli insan gücünün oluşturduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla kutlar, sevgi saygılarımı sunarım.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER