68 Aksaray Belediyespor kadrosunu güçlendiriyor

68 Aksaray Belediyespor kadrosunu güçlendiriyor


AKSARAY (A.A) - Erkekler Basketbol Bölgesel Liginden 3. Lige çıkan 68 Aksaray Belediyespor, 2. Lig hedefi için kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiriyor.
     Aksaray Belediyespor takımı, Genç Telekom ve Düzce Belediyespordan iki önemli bir oyuncuyu transfer etti. NCAA (Amerika Üniversite Ligi) ile Genç Telekomda forvet olarak oynayan 2.05lik Umur Peten (25) ile daha önce 2. Ligde Tire Belediyespor, Marmaris Belediyespor, Düzce Gençlik, Gelişim Koleji, Altay, İzmirspor, Sivasspor ve Düzce Belediyesporda oyun kurucu olarak görev yapan 1.93lük Ercan Nalbantlar (30) ile sözleşme imzaladı.
     Kulüp Başkanı Murat Koç, imza töreninin ardından Belediyespor Kulübü olarak tüm branşlarda olduğu gibi basketbolda da çok büyük başarıları hedeflediklerini söyledi.
     Bu yılda 3. Lige yükseldiklerini, daha güçlü bir kadro oluşturmak için teknik heyetin isteği doğrultusunda transferler yaptıklarını belirten Koç, şunları kaydetti:
     Pazartesi günü Eskişehirde yapılan 3. Lig kura çekimi sonucu grubumuz belli oldu. Yine bu 4. sezonda kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçen yıl 3. Ligdeydik. Basketbol Federasyonunun düzenlediği yeni statüye göre grup müsabakaları yapılmıyor. Bölgesel ligde ilk 3e giren takımlar arasında doğrudan 3. Lig kuruluyor. Biz de bu başarıyı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da gösterdik. İnşallah bu 3. Ligde de bölgesel ligdeki başarıyı göstererek 2. Lige çıkma yolunda gayret edeceğiz. Seyir zevki yüksek maçlar çıkaracağımıza inanıyorum.
    
     Muhabir: Ersin Altınsoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber 68 Aksaray Belediyespor kadrosunu güçlendiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER