7 ildeki silah kaçakçılığı operasyonu

7 ildeki silah kaçakçılığı operasyonu -Antalya merkezli 7 ilde silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen bir örgüte yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 8 kişiden 6sı tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Antalya merkezli 7 ilde silah kaçakçılığı yaptığı iddia edilen bir örgüte yönelik operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 8 kişiden 6sı tutuklandı.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Antalya merkez olmak üzere 7 ilde silah kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen bir örgüte yönelik operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden 12si, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.
     Adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan H.U. (20), E.Ç. (35), R.A. (25), F.S. (39) M.A. (34) ve K.E. (28), çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece Silah kaçakçılığı yapmak suçundan tutuklandı. Diğer 2 zanlı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Antalya merkez olmak üzere Rize, Artvin, İstanbul, Hatay, Trabzon ve Şanlıurfada kaçak olarak silah imalat ve satışı yapıldığı yönündeki ihbar üzerine yaklaşık 10 ay boyunca teknik ve fiziki takip yapmış, ardından yaptığı eş zamanlı operasyonlarda bir örgüte üye oldukları iddia edilen 20 kişiyi gözaltına almıştı. Zanlılardan 12si, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 7 ildeki silah kaçakçılığı operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER