75 yaşında muhtaçların yardımına koşuyor

75 yaşında muhtaçların yardımına koşuyor -Türk Kızılayı Abana Şube Başkanı Akıntürk: -Ömrüm ve sağlığım olduğu sürece insanlarımızın yardımına koşmaya devam edeceğim


KASTAMONU (A.A) - Kastamonunun Abana ilçesinde Türk Kızılayı Şube Başkanlığı görevini sürdüren Cengiz Akıntürk (75), ilerleyen yaşına rağmen insanların yardımına koşuyor.
     Son genel kurulda üyelerinin de desteğiyle ikinci kez başkanlığa seçilen Akıntürk, büyük bir heyecan ve istekle muhtaç ve fakirlerin yardımına koşmaya devam ediyor.
     Emeklilik yaşantısını Kızılaydaki görevleriyle sürdürdüğünü kaydeden Akıntürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlığı ve ömrü müsaade ettiği sürece Kızılay faaliyetlerinde yer alacağını söyledi.
     Her zaman yardım bekleyen insanların yanında olduklarını belirten Akıntürk, Bugüne kadar genel merkezimizin de desteğiyle ilçemizde köy ve mahallelerde yardım bekleyen insanlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalıştık. Bugünden sonrada bizden yardım bekleyen insanlarımız için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
    
     -İnsanlara yardım etmekten mutluluk duyuyorum-
    
     Yaptıkları işin tamamen gönüllülük esasına dayandığını vurgulayan Akıntürk, insanlara faydalı olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu kaydetti.
     Akıntürk, Tek bir kuruş beklentimiz olmadan bu işi gönüllük esasıyla yürütüyoruz. Yardım bekleyen insanlarımıza ulaşıp ihtiyaçlarını giderince mutlu oluyorum, huzur buluyorum. Genel merkezimizin ve bağışçılarımızın desteğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağlığım el verdiği, ömrüm yettiği sürece bu yolda yürümeye devam edeceğim ifadesini kullandı
    
     Muhabir: Semih Yüksel
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber 75 yaşında muhtaçların yardımına koşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER