8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Uluköy: Partimiz, kadınlar lehine bir zihin devrimi yapmanın gayreti içindedir


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy, AK Partinin kadınlar lehine bir zihin devrimi yapmanın gayreti içinde olduğunu söyledi.
     Uluköy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle parti binasında düzenlediği basın toplantısında, geçmiş iktidarların uygulamaları ve yaşananlara bakıldığında bugün kadınların daha özgür, daha sosyal, ekonomik faaliyetlerde daha aktif ve şiddetin her türlüsünün karşısında direnç gösterebilir bir duruma kavuştuğunu belirtti.
     Uluköy, İktidarımızın yürüttüğü çalışmalar, öyle inanıyorum ki artık kadınlarımızın yüzlerinin gülmesine vesile olmaya başlamıştır. Kadınlarımızın hakları bakımından çok önemli yasalar hayata geçirilmiş, kanunlar çıkarılmıştır. Bunlar kısmen etkili olsa da esas olan insanların beyinlerinde, zihinlerinde yaşadıkları devrimdir. Partimiz, kadınlar lehine bir zihin devrimi yapmanın gayreti içindedir diye konuştu.
     Açıklamanın ardından Peral Uluköy, partisinin Siyaset Akademisi sınavında üçüncü olan Sibel Doğruöze hediye verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER