8. Bursa Alışveriş Şenliği

8. Bursa Alışveriş Şenliği -Şenlik çerçevesinde yapılacak çekilişe 61 bin kişinin katıldığı ve sonuçların 28 Eylül tarihinde açıklanacağı bildirildi


BURSA (A.A) - 8. Bursa Alışveriş Şenliği çerçevesinde yapılacak çekilişe 61 bin kişinin katıldığı ve sonuçların 28 Eylül tarihinde açıklanacağı bildirildi.
     Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, BTSO tarafından bu yıl 15 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında sekizincisi düzenlenen Bursa Alışveriş Şenliği kapsamında Bursalılar hem yüzde 50ye varan indirimlerle alışveriş yaptı, hem de çekilişe katılma hakkı kazandı.
     Kazançlı Alışveriş Zamanı konsepti üzerine kurulan şenliğe, 6 bin 207 tüccar üye katıldı, 61 binin üzerinde çekilişe katılım şansı elde edildi.
     50 TL ve katları alışveriş yapan tüketiciler kurulan danışma masalarında fiş ve faturalarını ibraz ederek çekiliş kuponu aldı ve 61 bin 961 tüketici çekilişe katıldı. Hediye çekilişi talihlileri de bugün BTSOda noter huzurunda yapılan çekilişle belli oldu.
     Çekiliş kapsamında 1 kişiye 2012 model otomobil, 8şer kişiye LCD TV, dizüstü bilgisayar, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, ocaklı mini fırın ve cep telefonu hediye edildi. Resmi çekiliş sonuçlarının www.bas.org.tr adresinden ve 28 Eylül 2012 tarihli yerel gazetelerden ilan edileceği belirtildi.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber 8. Bursa Alışveriş Şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER