8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonası

8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonası -Türkiye, Kombine ve Altın Nokta kategorilerinde elendi


MANİSA (A.A) - Türkiye Bocce Milli Takım Antrenörü Hüseyin Tükenmez, 8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonasında Türkiyenin Altın Nokta ve Kombine kategorilerinde elendiğini, diğer 4 kategoride ise madalya şansının devam ettiğini söyledi.
     Tükenmez, AA Muhabirine yaptığı açıklamada Tekler kategorisinde Brezilyayı 12-10 yenerek yola devam edildiğini, Kombine kategorisinde ise Arjantine 13-9 mağlup olarak madalya şansının kaybedildiğini söyledi.
     Tükenmez, şöyle devam etti:
     Kombine kategorisinde oynadığımız 2. maçta yenilerek, ilk 8 takım içinde yer alma şansını kaybedip şampiyonadan elendik. Altın Nokta kategorisinde de sporcumuz 10 puan barajını aşamadı. Tekler Geleneksel kategorisinde Brezilya karşısında geriye düşmesine rağmen, oyuncumuz maçı kazandı. Tekler gelenekselde madalya şansımız devam ediyor, Rusya ile 3. müsabakamıza çıkacağız. Çiftler geleneksel kategorisinde yarın şampiyonanın favori takımlarından Fransaya karşı çeyrek final mücadelesine çıkacağız. Kaybedersek baraj maçı yapacağız.
     Röle kategorisinde ilk tur karşılaşmalarının bu akşam yapılacağını dile getiren Tükenmez, Basamak kategorisinde umutlu olduklarını belirterek, Madalyanın gelip gelmeyeceği yarın belli olacak. Basamak, madalya için umutlu olduğumuz kategorilerden biri. Yarı finale maçına çıkarak, ilk 4 içerisinde yer almak için mücadele edeceğiz dedi.
     Manisa Tenisi ve Dağcılık Kulübü Tesislerinde dün başlayan 8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonasında 20 ülkenin takımları mücadele ediyor.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Senem Yazıcı / Musa Samur
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber 8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER