8. Uluslararası İtfaiye ve Kurtarma Sporları

8. Uluslararası İtfaiye ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası -Engelli hortum serme yarışında Çek Cumhuriyetinden Pekny Yakup 15.12 saniye ile birinci oldu


ANTALYA (A.A) - Antalyada devam eden 8. Uluslararası İtfaiye ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası kapsamında yapılan engelli hortum serme yarışında, Çek Cumhuriyetinden Pekny Yakup 15.12 saniye ile birinci oldu.
     Uluslararası İtfaiye Sporları Federasyonunun işbirliğiyle Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen şampiyona, Akdeniz Üniversitesi Stadındaki mücadelelerle devam etti.
     İkinci günün ilk etabında 100 metre engelli hortum serme yarışları gerçekleştirildi. Yarışmada 15.12 saniye ile Çek Cumhuriyetinden Pekny Yakup birinci, 15.65 saniye ile Rusyadan Aglrey Kornilov ikinci, 18.88 saniye ile Belarusdan Vladimir Strelchenya da üçüncülüğü elde etti.
     Yarışmanın ardından dereceye girenlere madalyaları törenle verildi. Öte yandan Türk itfaiyeciler, yarışmada dereceye girecek zaman yapmayı başaramadılar.
     Şampiyonanın bugünkü ikinci etabında 400 metre engelleri aşma ve yangın söndürme yarışması yapılacak.
    
     Muhabir: Okan Özer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 8. Uluslararası İtfaiye ve Kurtarma Sporları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER