AA Konya Bölge Müdürü Kayırın Aksaray

AA Konya Bölge Müdürü Kayırın Aksaray ziyaretleri -Kayır, Aksaray Valisi Selami Altınok ve Belediye Başkanı Nevzat Paltayı ziyaret ederek, AA Yıllık 2012 çalışmasını takdim etti


AKSARAY (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır, Aksaray Valisi Selami Altınok ve Belediye Başkanı Nevzat Paltayı makamında ziyaret etti.
     AA Aksaray Büro Müdürü Ersin Altonsoyla birlikte Vali Altınoku ziyaret eden Kayır, AAnın Aksaraya büro açtığını ve ilin tanıtılması için el birliği içinde çalışmalar yürüteceklerini söyledi.
     AAnın haber ve işleyiş yapısını her zaman beğendiğini ifade eden Altınok ise, AAnın Aksaraya büro açmasının Aksaray için iyi bir şans olduğunu ve Aksarayla ilgili olumlu ve tanıtıcı haberlerin daha fazla yapılması gerektiğini ifade etti.
     Kayır ve Altınsoy daha sonra Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Paltayı ziyaret etti. Aksaraya her geldiğinde daha gelişmiş olarak bulduğunu belirten Kayır, Aksarayımız, Anadolunun en önemli şehirlerinden bir tanesi. Eski bir Selçuklu kenti. Her geldiğimizde Aksarayın daha da geliştiğini görüyoruz. Sanayisiyle, tarımıyla, turizmi ile. Bu da bizi mutlu ediyor dedi.
     Başkan Palta ise AAnın her geçen gün daha prestijli bir konuma geldiğini ifade ederek, Aksarayımızda yeni bir büro açılması da Aksaray adına güzel. Aksaray ile ilgili güzel haberlerin de ulusal basında yer alması, bizleri memnun ediyor. Hem ziyaretinizden dolayı hem de Aksaray ile ilgili güzel düşüncelerinizden dolayı teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Kayır, ziyaretlerde Vali Altınok ve Başkan Paltaya, 2012 yılının tüm önemli olaylarının yer aldığı AA Yıllık 2012 çalışmasını hediye etti.
    
     Muhabir: Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber AA Konya Bölge Müdürü Kayırın Aksaray Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER