AA muhabiri Özden, evlendi

AA muhabiri Özden, evlendi -AA Eskişehir Bölge Müdürlüğünde muhabir olarak görev yapan Özden, dünya evine girdi -Özdenin nikah şahitliğini AA Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Ekşi yaptı


ESKİŞEHİR (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Eskişehir Bölge Müdürlüğünde muhabir olarak görev yapan Oktay Özden, Gülşah Doğan ile evlendi.
     Kurşunlu Külliyesi Kültür Merkezindeki nikah töreninde, Özdenin nikah şahitliğini AA Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Ömer Ekşi ve AA Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetin, Doğanın nikah şahitliğini Ceyda Çelmeli ve Gülşah Yalçın yaptı.
     Gelin ve damadı tebrik eden Ekşi, ömür boyu mutluluklar diledi.
     Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallının kıydığı nikaha, Özden ve Doğanın yakınlarıyla Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Karaca, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan katıldı.
     Sakallı, nikah esnasında elektrik kesintisi yaşanması üzerine esprili bir dille, bugünün tarihinin asla unutulmayacağını ifade ederek, şöyle konuştu:
     Oktay ile Gülşaha günün birinde ne zaman evlenmiştiniz- diye sorarlarsa bir Mimar Sinan eseri olan 500 yıllık Kurşunlu Külliyesinde elektrikler kesilip mum ışığında nikah kıyıldığında evlenmiştik diyecekler. Eskişehirde 9 yılda binlerce nikah kıydım. Hiçbirinde böyle mum ışığından nikah kıymak nasip olmamıştı. Demek ki bu romantik ve duygusal nikah, Gülşah ve Oktayın düğününe nasip olacakmış. Her ikisinin de yeni anne ve babaları oldu. Allah onların hanelerinin üzerinde bereketi, esenliği, güzelliği eksik etmesin.
     Törenin ardından mutlu çift, kentte fayton gezintisi yaptı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AA muhabiri Özden, evlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER