Acıpayamdan kısa kısa

Acıpayamdan kısa kısa -Acıpayam Ticaret Odasında devir teslim yapıldı


DENİZLİ (A.A) - Acıpayam Ticaret Odasında seçim sonrası yönetim kurulu görev dağılımı ve devir teslim yapıldı.
     Başkanlığa Mehmet Sürücüoğlu seçildiği yeni yönetim kurulunda, başkan yardımcılığı görevlerine Sadık Yılmaz, İdris Cengiz, saymanlığa Servet Sağun getirildi. Meclis başkanlığı görevine ise Ayhan Sargın, yardımcılığa İsmail Aksoy seçildi.
     Yönetim Kurulu ve meclis üyelerinin görev dağılımından sonra devir teslim töreni yapıldı. Eski başkan Cemal Tekin, yeni seçilen Mehmet Sürücüoğluna yeni görevinde başarılar diledi.
     Sürücüoğlu, önemli bir görev üstlendiklerini belirterek "Öncelikle eski başkanımız Cemal Tekine başarılı yönetiminden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi ile yine birlikte çalışacağız, fikirlerinden yararlanacağız. Önemli olan bu kurumu daha iyi nasıl yönetiriz ve hizmet üretiriz, bunu göz önünde bulunduracağız. Ben yeni ekibime bu konuda güveniyorum" diye konuştu.
    
     -model uçak kursuna katılanlara sertifika
    
     Türk Hava Kurumu (THK) Acıpayam Şubesinin düzenlediği model uçak kursunda başarı gösteren öğrencilere sertifikaları törenle verildi.
     Acıpayam Kız Teknik ve Meslek Lisesinde, THK Rehber Öğretmenleri Özgür Yılmaz ve Dursun Yıldırımın gözetiminde 27 kursiyerin katılımıyla gerçekleşen "Ata Modeli" uçak kursunda başarı gösteren öğrenciler için sertifika dağıtım töreni düzenlendi.
     THK Acıpayam Şubesi Başkanı Veysel Kaya, Acıpayam Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirdikleri kurslara Kız Meslek Lisesinde devam ettiklerini belirtti.
     THKnin faaliyetleri hakkında sunum yapan Kaya, "Havacılık sektöründeki işgücü artışı ve gençlerimizdeki havacılık sevgisi bizi memnun ediyor. Üniversite bölümlerimizin iş garantili olduğunu belirtmek isterim. Amacımız ilçemizden üniversitemize öğrenci kazandırmaktır" diye konuştu.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Acıpayamdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER