Adanada dolandırıcılık iddiası

Adanada dolandırıcılık iddiası -Telefonda kendisini savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 1 kişi gözaltına alındı


ADANA (A.A) - Merkez Çukurova ilçesinde, telefonda kendisini savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 1 kişi gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Erzincanda oturan Yaşar Yyi (43) arayan bir kişi savcı olduğunu söyleyerek bankadaki hesabının terör örgütü tarafından ele geçirildiğini iddia etti.
     Telefondaki kişinin bu durumdan kurtulabilmesi için banka hesabına 19 bin lira göndermesi gerektiğini söylediği Yaşar Y, bu kadar parasının olmadığını, 4 bin lira gönderebileceğini ve geri kalan kısmını ise kredi çekerek verebileceğini belirtti.
     Kendisine verilen hesaba yaklaşık 4 bin lira gönderen Yaşar Y, kendisini savcı olarak tanıtan kişiye telefonundan bir daha ulaşamayınca şüphelenerek durumu polise bildirdi.
     Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, paranın yatırıldığı hesabın Adanada oturan Zahit Kya (26) ait olduğunu tespit etti.
     Belediye Evleri Mahallesinde oturduğu belirlenen Zahit K, gözaltına alındı.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada dolandırıcılık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER