Adanada kuyumcudan hırsızlık yapılması

Adanada kuyumcudan hırsızlık yapılması -Seyhanda bir kuyumcudan hırsızlık girişiminde bulunduktan 10 dakika sonra başka bir kuyumcunun camını kırarak 15 bilezik çalan 2 kişi yakalandı


ADANA (A.A) - Adanada bir kuyumcudan hırsızlık girişiminde bulunduktan 10 dakika sonra başka bir kuyumcunun camını kırarak 15 bilezik çalan 2 kişi yakalandı.
     Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesinde Ali Bozdoğana ait kuyumcunun vitrin camının kırılarak hırsızlık girişiminde bulunulması ve Şakirpaşa Mahallesinde Ahmet Çetinkayaya ait başka bir kuyumcudan hırsızlık yapılmasıyla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonuçlandı.
     Kuyumculardaki güvenlik kameralarında yapılan incelemede zanlıların izinsiz gösterilere katılan ve yaklaşık 20 suç kaydı bulunan A.B. (16) ile 7si hırsızlık olmak üzere 20 suç kaydı bulunan M.C. (17) olduğu belirlendi. A.Bnin geçmiş yıllarda izinsiz gösterilere katılarak, para karşılığı polise taş attığı kaydedildi.
     Gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülen zanlıların yaklaşık 18 bin lira değerindeki altınları paylaşma konusunda anlaşmazlığa düştükleri ve sakladıkları yer konusunda birbirlerini suçladıkları öğrenildi.
     A.B. ve M.Cnin olay sırasında kullandıkları plakasız mavi motosiklet de ele geçirildi.
     Polis ekipleri, zanlıların sakladığı altınların bulunabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
     İki gün önce Fevzipaşa Mahallesinde bir kuyumcunun vitrin camı terazi ağırlığıyla kırılmaya çalışılmış, camın tam kırılmaması üzerine olay yerinden kaçan zanlılar, yaklaşık 10 dakika sonra Şakirpaşa Mahallesinde başka bir kuyumcunun camlarını kırarak vitrindeki 15 altın bileziği çalmıştı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada kuyumcudan hırsızlık yapılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER