Adanada otomobilden hırsızlık iddiası

Adanada otomobilden hırsızlık iddiası -Arabaların kapılarını sert bir cisimle zorlayıp açarak hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi suç üstü yakalandı


ADANA (A.A) - Merkez Yüreğir ilçesinde, arabaların kapılarını sert bir cisimle zorlayıp açarak hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi suç üstü yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, Adana Numune Hastanesinin otoparkındaki araçların etrafında şüpheli hareketlerde bulunan kişi çevredeki vatandaşlar tarafından polise ihbar edildi.
     İhbarı değerlendirerek olay yerine gelen polis ekipleri, otoparkta bulunan bir aracın kapısını sert bir cisimle açmaya çalışan kişiyi suç üstü yakalayarak, gözaltına aldı.
     Ekipler, gözaltına alınan Mehmet Dnin (33) daha önce de aynı otoparktaki araçlardan teyp, cüzdan, telefon, çanta ve bir miktar para çaldığını tespit etti.
     Zanlının, Adana Numune Hastanesinin otoparkında güvenlik kamerası olmadığı için orada hırsızlık yaptığı ve kapılarını kolay açabilmek için genellikle eski model araçları seçtiği öğrenildi.
     Emniyetteki ifadesinde uyuşturucu madde bağımlısı olduğunu ve parası bittiği zaman hırsızlık yaptığını söylediği öğrenilen şüpheli, ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada otomobilden hırsızlık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER