Adanada trafik kazası: 1 ölü

Adanada trafik kazası: 1 ölü -Çöp kamyonunun altında kalan kadın hayatını kaybetti


ADANA (A.A) - Merkez Seyhan ilçesinde, çöp kamyonunun altında kalan kadın hayatını kaybetti.
     Alınan bilgiye göre, Gülpınar Mahallesinde, bakkalda alışveriş yaptıktan sonra evine gitmek üzere sokağa çıkan Lütfiye Bayduman (50), bu sırada geri manevra yapan belediyeye ait çöp kamyonunun altında kaldı.
     Görgü tanıklarının ihbarıyla olay yerine gelen acil servis ekipleri tarafından Adana Devlet Hastanesine kaldırılan ağır yaralı kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Mahalle sakinlerinden Elif Özdemir, komşusu Baydumanın bakkaldın çıktığı sırada kazanın yaşandığını belirterek, "Çöp kamyonu önüne çıkan araca yol vermek için geri gelirken, kadını fark etmeyerek altına aldı" dedi.
     Bakkal Mustafa Yıldız ise ölen kadının çikolata aldığını ifade ederek, "Zaman zaman gelir, bir şeyler alır, 10-15 dakika kadar sohbet edip giderdi. Bugün fazla durmadan çıkıp gitti. Kısa süre sonra da çöp kamyonunun kendisine çarptığını öğrendik" diye konuştu.
     İsmi öğrenilemeyen çöp kamyonu sürücüsünün, ifadesi alınmak üzere Dağlıoğlu Şehit Mehmet Ali Aslan Polis Merkezine götürüldüğü, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Yusuf Koyun / İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada trafik kazası: 1 ölü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER