Adanada uyuşturucu operasyonları

Adanada uyuşturucu operasyonları -Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 51 kilo 460 gram kubar esrar ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı


ADANA (A.A) - İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 51 kilo 460 kilo kubar esrar ele geçirildi, 3 kişi tutuklandı.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren ekipler Vandan Antalyaya giden bir yolcu otobüsünü Ceyhan ilçesi Sirkeli gişelerinde durdurarak, arama yaptı. Aramada yolculardan A.Eye ait valizde 20 kilo 360 gram kubar esrar bulundu.
     Aynı yerde Batmandan İstanbula gitmekte olan başka bir otobüsü de durdurarak arama yapan ekipler, B.Yye ait valizde 1 kilo kubar esrar buldu.
     Tarsus-Adana-Gaziantep (TGA) Otoyolu Ceyhan yakınlarındaki dinlenme tesisinde park halinde bulunan bir otomobilin sürücüsü Ö.Tden şüphelenen ekipler, araçta arama yapmak istedi. Ekiplerin ihtarı üzerine kaçan Ö.T, kovalamaca sonucu yakalandı. Araçta yapılan aramada da 11 kilo 100 gram kubar esrar ele geçirildi.
     Her üç olayla ilgili adliyeye sevk edilen zanlılardan, A.E. ile Ö.T, tutuklandı. Zanlılardan B.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Öte yandan, C.Ş. ve M.Anın doğu illerinden getirdikleri esrarı okul önlerinde satacakları bilgisini alan ekipler, operasyon başlattı.
     Zanlıların kullandığı otomobili Alihocalı köprüsü yakınlarda durduran ekipler araçta yaptıkları aramada birer kiloluk paketler halinde toplam 19 kilo kubar esrar ele geçirdi.
     Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen zanlılardan M.A. tutuklandı, C.Ş. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER