Adanadaki enişte cinayeti

Adanadaki enişte cinayeti -Kız kardeşini rahatsız ettiği gerekçesiyle eski eniştesini bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen kişi hakkında müebbet hapis cezası istendi


ADANA (A.A) - Adanada, kız kardeşini rahatsız ettiği gerekçesiyle eski eniştesini bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen kişi hakkında müebbet hapis cezası istendi.
     Merkez Seyhan ilçesi İsmet Paşa Mahallesinde, Hüseyin Bnin, ablası Cemile Gnin eski eşi İbrahim Halil Gyi (38) bıçaklayarak öldürmesiyle ilgili iddianame hazırlandı.
     İddianamede, sanık Hüseyin B. ile ablası Cemile Gnin bir süre önce boşandığı maktul İbrahim Halil G. arasında boşanmadan dolayı gerginlik bulunduğu belirtildi. Olay tarihinde ise İbrahim Halil Gnin eski eşi Cemile Gnin evine gelip, Hüseyin Bye küfür ettiği ve çıkan kavgada sanığın maktulü bıçaklayarak öldürdüğü ifade edildi.
     Tutuklu sanık Hüseyin B. de ifadesinde olay sırasında İbrahim Halil Gnin Sen de mi buradasın- diyerek kendisine küfür ettiğini ve sonra da saldırdığını söyledi.
     Olayın tartışmaya ve bıçaklı kavgaya dönüşmesinin ardından kendini korumaya çalıştığını öne süren sanık, kavganın ardından bıçakla yaraladığı İbrahim Halil Gnin yarasına tampon yaptığını, polisi de kendisinin aradığını belirtti.
     İddianamede, Hüseyin B, hakkında kasten adam öldürme suçundan müebbet hapis cezası istendi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanadaki enişte cinayeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER