Adanaya sağlık müzesi

Adanaya sağlık müzesi


ADANA (A.A) - Adana Sağlık Turizmi Derneği, kente sağlık müzesi kurulması için öneride bulundu.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Adana Sağlık Turizmi Derneğinin yeni yönetimi kurulu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret etti.
     Aldırmaza verdiği destekten dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Hüseyin Çelik, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sağlık turizmini bölgenin yükselen değeri haline getireceklerini belirten Çelik, "Sağlık ve turizm olarak iki sihirli kelimeyi buluşturduk. Sizlerin de desteği ile bu süreci hızlandıracağız" dedi.
     Derneğin yönetimi kurulu üyesi Nesrin Güçhan da daha önce gündeme gelen Adanaya sağlık müzesi kurulması için Aldırmazdan öncülük yapmasını istedi.
     Sağlık Müzesi için "Lokman Hekim" adını öneren Aldırmaz, bu konuda tüm desteği vermeye hazır olduklarını ve sağlık müzesi için tarihi bir binanın tahsis edilebileceğini kaydetti.
     Derneğin çalışmalarından övgüyle söz eden Aldırmaz, "Yıllardır Adananın en büyük eksiği bir masa etrafında toplanmaktı. Sizler bunu başardınız. Sağlık turizmi en önemli sektörlerden biri. Siz bu sektörü geliştiriyorsunuz. Sağlık yatırımlarının artması insanların o bölgeyi tercih etmesinde etken oluyor" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adanaya sağlık müzesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER