Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Ersoy:

Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Ersoy: Turizm Fakültesini ortak akılla kurup, Adananın bacasız sanayide alt yapısını hazırlayacağız


ADANA (A.A) - Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Turizm Fakültesini ortak akılla kurup, Adananın bacasız sanayide alt yapısını hazırlayacaklarını bildirdi.
     Prof. Dr. Ersoy, yazılı açıklamasında, kurulacak Turizm Fakültesi için Seyhan Otelde gerçekleştirilen toplantıya katılan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve turizm sektör temsilcilerine teşekkür etti.
     Kurulacak fakültenin kent için önemine değinen Ersoy, açıklamasında şunları kaydetti:
     Turizm Fakültesini ortak akıl ile kurup, Adananın bacasız sanayide alt yapısını hazırlayacağız. Hem bölgenin, hem de ülke genelindeki ihtiyacı gözeterek, reel sektörle işbirliği içerisinde, uluslararası rekabete açık, nitelikli, donanımlı ve işini seven insan gücü yetiştireceğiz. Bunu birlikte başaracağız.
     Ersoy, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin kent dinamikleriyle iç içe olacağını ve kendisini şehirden soyutlamayacağını ısrarla söyleyip bu konuda söz verdiklerini de belirterek, Bu anlamda fakültemizi kurarken sektör temsilcileriyle bir araya gelip onların ihtiyacını ve beklentilerini öğrenmek, buna paralel bir proje yapmak istiyoruz ifadeleri kullandı.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana BTÜ Rektörü Prof. Dr. Ersoy: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER