Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz,

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz, Çatalan içme suyu tesislerini inceledi


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çatalan içme suyu artıma tesislerini ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediysinden yapılan açıklamaya göre, Aldırmaz Çatalan içme suyu arıtma tesislerinde incelemelerde bulunduğu ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
     Çatalan suyunun çok kaliteli olduğunu ifade eden Aldırmaz, Çatalan suyu hiç işlem yapılmadan bile tüketilebilecek özelliklere sahip. Buna karşın biz arıtma ve filtreleme işlemlerinden geçiriyoruz. Adanaya en kaliteli suyu veriyoruz. Tüm amacımız Adanalının en iyi, en sağlıklı ve en kaliteli suyu içmesidir dedi.
     Aldırmaz, 24 saat görev yapan Çatalan içme suyu arıtma tesisleri personelinin Adanalıya hizmet için fedakarca çalıştığını dile getirerek, şunları kaydetti:
     Ancak vatandaşlarımıza da görev düşmektedir. Çatalan tesislerindeki personelimiz titiz bir şekilde çalışarak en iyi suyu şehre vermektedir. Özellikle apartmanlarda oturan Adanalılar da depolarını ve tanklarını temiz tutmaya dikkat etsinler. İçme suyunun kalitesini düşürmesinler. Damacana suyunun kalitesinin tartışıldığı şu günlerde şişe suyu kalitesindeki Çatalan suyunu rahatlıkla içebilirler.
     ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz de Aldırmazın ziyareti sırasında kendisine eşlik etti.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER