Adana Orman Bölge Müdürü Acer sorun

Adana Orman Bölge Müdürü Acer sorun dinledi


ADANA (A.A) - Adana Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, orman köylerinin muhtarları ile düzenlediği toplantıda sorunları dinledi.
     Kozan Orman İşletme Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; Bölge Müdürü Acer, Kozan Ticaret Odası salonunda düzenlediği toplantıda 60 orman köyünün muhtarı ile biraraya geldi.
     Köy muhtarları, orman kesim sahası ve yerleşim alanlarına ulaşımı sağlayan yolların iyileştirilmesi, mezarlıkların ağaçlandırılması, kadastro ve 2B çalışmalarının tamamlanması, orman işlerinin yerine getirilmesinde ihtiyaç duyulan işgücü için yöre köylülerine öncelik verilmesi konularındaki istek ve dileklerini iletti.
     Müdür Acer ise kadastro çalışmasının bir kez yapılabildiğini dikkat çekerek 2B çalışmalarının 2014 yılında bitirilmesi için uğraş vereceklerini, orman köylüsünün bölgedeki orman işinin durumuna göre, gereken işçi sayısı dikkate alınarak, çalışma güçleri nisbetinde mutlaka değerlendirilerek istihdam sağlanacağını, ihtiyaç duyulması halinde yöre dışından işçi teminine gidileceğini söyledi.
     Acer, ormanların korunması ve özellikle yangın konusunda muhtarlar ve yöre halkının gösterdiği hassasiyet için teşekkür ederek, bu hassasiyetin devam etmesini diledi.
     Toplantıya, Bölge Müdürlüğü Kadastro Mülkiyet Şube Müdürü Semih Erkal ve Kozan Orman İşletmesi Müdür Vekili Şensu Küçükateş ile işletme şefleri ve muhtarlar katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Orman Bölge Müdürü Acer sorun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER