Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Adıyamanlı Antrenör Milli Takımı İtalyada temsil edecek


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanlı Antrenör Haluk Erdoğan, Milli Takımı İtalyada temsil edecek.
     Kick Boks Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Kick Boks Büyükler Dünya Kupası 31 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında İtalyanın Rimini şehrinde yapılacak şampiyonaya Milli Takım Antrenörü olarak Adıyamandan Haluk Erdoğanın katılacağı bildirildi.
     Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Erdoğan, İtalyada yapılacak olan bu turnuvaya milli takım antrenörü olarak katılarak hem ülkemi hem de Adıyamanı temsil edeceğimden dolayı büyük bir kıvanç duymaktayım. Umarım bu turnuva bizim için iyi geçerdedi.
    
     -Güreş Branşı Sporcu Alımı Yapıldı-
    
     Adıyaman Güngüzlü Güreş Eğitim Merkezine Güreş Branşı sporcu alımı yapıldı. Gündüzlü Güreş Eğitim Merkezine öğrenci seçme sınavı Merkez Cumhuriyet Spor Salonunda yapıldı.
     Güreş Eğitim Merkezine 4 asil 4 yedek öğrenci alındı. Merkeze alınacak sporcu öğrencilerin seçme sınavları ilgili yönetmelik doğrultusunda yapıldığı belirtildi.
     Öğrenci seçmeleri ile ilgili bilgi veren Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Yaklaşık 3 yıldır ilimizde açılan gündüzlü güreş eğitim merkezi öğrenci sayımız 12 iken, kontenjan artırımına gidilerek bu sayı yapılan sınavla 16-ya yükseltilmiş olup ilimizde ata sporumuz olan güreşin altyapısını oluşturan bu gençlerimizin önümüzdeki birkaç yıl içerisinde ümit ediyoruz ki ilimiz ve milli takım düzeyinde ciddi derecelere ve başarılar elde edeceklerdir diye konuştu.
    
     -Adıyamanda kaçak mazot operasyonu-
    
     Adıyamanda yapılan kaçak mazot operasyonunda 30 bin litre kaçak mazot ile 7 bin litre madeni yağ ele geçirildi.
     Adıyaman İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce, Adıyaman Merkez ilçesi Kayacık köyü faaliyetteki bir üretim tesisine operasyon düzenlendi.
     Yapılan operasyonda, yer altı tankına boşaltım yapan 2 tankerde 30 bin litre Solvent ve 7 bin litre kaçak madeni yağ ele geçirildi.
     Olayla ilgili yakalanan 3 alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.
     (FUR-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER