Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa Adıyaman Üniversitesi Rektörü Gönüllü: Adıyaman Üniversitenin Kahtaya yapacağı çok büyük katkılar var


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, üniversitenin Kahtaya yapacağı çok büyük katkılar olduğunu belirterek, Kahtalılardan üniversiteye ve öğrencilere sahip çıkmalarını istedi.
     Kahta Meslek Yüksekokulu Genişletilmiş Akademik Kurulu, yüksek okulun yeni binasında gerçekleştirildi. Toplantıda Kahta Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Engin Artar, akademik kurulda sunumda bulunarak okulun 2011-2012 akademik yılında yaptığı çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Akademik Kuruldan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rektör Gönüllü, Adıyaman Üniversitesinin Kahta ilçesine yapacağı çok büyük katkılar olduğunu belirterek, Kahtanın ileri gelenleriyle, sanayi ve tarım sektöründeki iş adamlarıyla bir araya gelerek, nasıl birlikte çalışacaklarını değerlendireceklerini söyledi.
     Gönüllü, şunları kaydetti:
     Üniversitemizin Kahtaya büyük katkıları olacaktır. Sanayi alanında olsun tarım alanında olsun önemli katkılar verebileceğimize inanıyorum. İlçenin sosyo-ekonomik gelişmesinde üniversite olarak sorumluluklarımızın bilincinde olarak önemli adımlar atılabilir. Bu noktada Kahtalıların da üniversiteye ve öğrencilerine sahip çıkacaklarına ve her türlü desteği vereceklerine inanıyorum. Buraya gelecek öğretim elemanlarına ve öğrencilerine kendi kardeşleri gibi evlatları gibi sahipleneceklerini biliyorum
     Gönüllü, Devlet konservatuvarının ilk öğrencilerini bu yıl alacağını, bunun için özel yetenek sınavının yapılarak 12 kız, 12 erkek olmak üzere toplam 24 öğrencini alındığını da sözlerine ekledi.
    
     -Adıyamanlı Eskrimciler gelişim kampında-
    
     Eskrim Federasyonu Başkanlığının 2012 yılı faaliyet programında yer alan ve 2-6 Temmuz 2012 tarihleri arasında Ankara Elma Dağ Kamp Merkezinde yapılacak olan Minikler Gelişim Kampına Adıyamanı temsilen 1 antrenör, 4 sporcu Eskrim Federasyonu Başkanlığınca davet edildiği bildirildi.
     Gelişim kampı öncesi bir değerlendirmede bulunan antrenör Recep Koç, şu bilgileri verdi:
     Ankarada yapılacak olan bu kamp bizim ve sporcularımız için büyük önem arz ediyor. Kampa götüreceğimiz 4 sporcumuz da ilerisi için büyük ümitler vaat ediyor. Yapılacak olan kampla birlikte öğrencilerimizin hem sporsal hem de kişisel gelişimlerini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER