Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşı Belediyesi 10 bin poşet dağıttı


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Belediyesi, Kurban Bayramında kesilen hayvanların atıklarını düzenli şekilde toplamak için vatandaşlara yaklaşık 10 bin poşet dağıttı.
     Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yaptığı açıklamada, çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların güzel bir bayram geçirmesi için belediye olarak tüm hazırlıkları yaptıklarını belirtti.
     Kurban Bayramının ilk 3 günü ekiplerin çöp temizliği yapacağını, bayramın birinci günü temizliğin öğle saatlerinde başlayacağını ifade eden Özdemir, temizliğin 2 ve 3. gün sabah yapılacağını bildirdi.
     Özdemir, vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını kaydetti.
    
     -Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budanın Kurban Bayramı mesajı
    
     Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, toplum hayatında önemli yeri olan, coşkuyla karşılanıp, neşe ve sevinç içinde kutlanılan bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içinde olduklarını belirtti.
     Karşılıklı sevgi ve saygı hisleriyle dolu oldukları bu bayramı da birlik ve beraberlik şuuru içinde geçirmeyi temenni eden Budan, Gölbaşılıların Kurban Bayramını kutladı.
    
     -Tarihi eser kaçakçılığı iddiası
    
     Gölbaşında, tarihi eser kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.
     Otogarda ellerinde poşetler bulunan A.K ile C.Ynin hareketlerinden şüphelenen polis, bu kişileri durdurarak poşetlerde arama yaptı.
     Poşetlerde, el yazması Kuran-ı Kerim, 1 adet Meryem ana figürlü haç kolye, bir metal obje ile çeşitli dokümanlar ele geçirdi.
     Tarihi eserler muhafaza altına alındı, zanlılar ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER