Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü

Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Demirkol: -Adıyamana 5 adet villa tipi sevgi evi yapıyoruz


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Aile ve Sosyal Potikalar Müdürü Murat Demirkol, 5 adet villa tipi sevgi evleri yaptırdıklarını bildirdi.
     Demirkol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aile ve Ssyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak Adıyamanda çalışmalarını hızlı bir şekilde devam ettirdiklerini belirtti.
     Adıyamana yakışır proje yaptıklarını anlatan Demirkol, Vartana bölgesinde 23 dönümlük arazi üzerinde 5 adet villa tipi sevgi evleri yapıyoruz. Bunların içerisinde 0 - 7 yaş arası 1 ev, 7 - 13 ve 13 - 18 arası da 2şer adet ev yapıyoruz. Bunlar çok modern binalar olacak. Sosyal aktiviteleri de muhteşem olacak. İçerisinde spor tesislerinden yeşil alanlara kadar her şey olacak. İnşaatlarımız süratli bir şekilde devam ediyor. 365 gün içerisinde teslimatı bize yapılacak dedi.
     Engelsiz yaşam alanı çalışmalarına da değinen Demirkol, yine Vartana bölgesinde 28 dönümlük arazinin Milli Emlak tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne tahsis edilerek 2013 yatırım programına alındığını dile getirdi. Demirkol, bu alanın engelli vatandaşların eğlenmek için tüm ihtiyaçlarını giderebilecekleri, hatta yatmak için bile kullanacakları bir yer olacağını kaydetti.
     Yeni kurum binasına yıl sonunda taşınacaklarını aktaran Demirkol, Yeni binamızın inşaatı da hızlı bir şekilde devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğümüze yakışır 5 katlı bir binamıza yıl sonunda taşınacağız. Gerçekten çok güzel bir bina oldu diye konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Orhan Çiçek
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER