Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslandan

Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslandan AK Parti teşkilatlarına kaynaşma yemeği


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan tarafından, AK Parti teşkilatlarına kaynaşma yemeği verildi.
     Narlıkuyu mevkiinde bulunan huzur evinin çok amaçlı salonunda verilen yemekten sonra Başkan Büyükaslan, parti teşkilatlarına belediye hizmetleriyle ilgili brifing verdi. Ayrıca parti çalışmalarıyla ilgili geniş bir istişare yapıldı.
     Brifingden sonra AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, Adıyamana yapılan belediye hizmetlerini en ince detayına kadar öğrenmelerinin önemli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
     Belediyemizin genel anlamda yapılan icraatlarını bizzat belediye başkanımızdan dinledik. Kentimiz için gerçekleşen hizmetleri öğrenmemiz iyi oldu. Teşkilatlardaki arkadaşlarımızın tümü bilgilendirilmiş oldu. Bu vesileyle vatandaşlarımıza belediyenin icraatlarını rahatlıkla anlatabiliriz. Bir araya gelmekle birlikte aynı zamanda teşkilat çalışmalarımız konusunda da genel bir istişare yaptık.
     Partimizin Adıyamandaki çıtasının daha da yükselebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Birlikteliğimiz ve kaynaşmamız adına bu tür toplantılar çok önemli. Bir araya gelmemize vesile olan sayın belediye başkanımıza ve toplantıya iştirak eden teşkilatlarımızın çeşitli kademelerinde görevli olan değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
     Başkan Büyükaslan ise şunları kaydetti:
     Teşkilatlara yeni seçilen arkadaşlarımızın kaynaşması ve de genel bir istişarenin yapılması bakımından böyle bir araya gelmeyi uygun gördük. Teşkilat mensupları eksiksiz olarak katıldı. İstişarelerle birlikte belediye olarak yapmış olduğumuz hizmetlerimizle ilgili arkadaşlara brifing verdik. Hepsi memnun kaldı. Gayet sıcak ve samimi bir aile ortamı oluştu. Karşılıklı görüşmelerimiz hayırlı oldu. Hizmetlerimizden haberdar olmayan arkadaşlarımız haberdar oldular.
     Ak Parti yalnız Türkiyenin değil, aynı zamanda bölgemizin ve dünyanın partisidir. Dünyaya yön verecek bir partinin liderine yerel bazda destek vermemiz lazım. Bunun için tabanın bilinçli ve donanımlı olması gerekli. Ülkemizi, milletimizi medeniyetler yarışında daha da ileriye götürmenin gayreti içerisinde olan partimize el birliğiyle destekte bulunmalıyız.
     (FUR-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslandan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER